Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jön a Varázsszavak folytatása
Betuker Botond (középen) és a Kowalsky meg a Vega

Jön a Varázsszavak folytatása

| Munkatársunktól | Sztárok

Mozgalmas évet zárt, 2020-ban pedig újabb nagy dobásra készül Betuker Botond. A soproni rendezvényszervező, művész dolgozik már a Varázsszavak című darab folytatásán.

– A munkám mellett szinte teljes egészében a színházról szólt az elmúlt esztendő – kezdett bele Betuker Botond. – Nagy megtiszteltetés ért, amikor felkérést kaptam a Soproni Petőfi Színháztól, ahol helyet kaptam A víg özvegy, a Valahol Európában és a Hamupipőke című előadásokban. 

A soproni előadó örömmel gondol vissza augusztusra is, hiszen Fertőszéplakon ismét megrendezhette Az öröm útja című misztériumjátékot, mindezek mellett pedig önálló produkciókat adott, fellépett a Show­time Bulizenekarral, és közreműködött Sárdy Barbaráék Gospel című dalában.

Botond 2020-ban jubileumot ünnepelhet, hiszen húsz éve, hogy Sopronban elkezdett tevékenykedni a kultúra és a rendezvényszervezés területén.

A dESZKa Társulattal az elmúlt években számos különleges produkciót vitt színpadra – például Kowalsky meg a Vega dalaiból, így ebben az esztendőben újabb nagy durranásra készül.

– Lassan pontot teszek a legújabb darabom szövegkönyvére, amelyben a Varázsszavak című produkciónkat szeretném folytatni. A kóristák című francia filmet írom át színpadra, amelynek érdekessége, hogy Kowalsky slágerei után idén Demjén Ferenc dalok is felcsendülnek – árulta el. Botondnak a közelmúltban egy jótékonysági rendezvény megszervezésére is jutott ideje: a nemrég lezajlott retró batyus bulival az idén 25 éves soproni koraszülött osztály alapítványát támogatták.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...