Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Itt a VOLT új projektje!

Itt a VOLT új projektje!

| Munkatársunktól | Sztárok

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie.

A kezdeményezés a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a felvételekhez pedig elismert filmrendezők készítenek klipeket. Az első alkotás augusztus 20-án, a Petőfi Zenei Díj show keretében debütált Zamárdiban, valamint a Petőfi TV műsorán és a www.roadmovie.hu oldalon. A Road Movie együttműködő partnere a Magyar Turisztikai Ügynökség is. 

– Igazán örülünk, hogy egy ilyen nagyszerű kezdeményezés részesei lehetünk, hiszen a Road Movie klipjei egytől egyig az adott zenekar és rendező személyes érzésein, emlékein keresztül mutatnak majd be egy-egy települést, várost, vidéket vagy régiót – mondta Németh Anna, az MTÜ marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese. – Ez a teljesen egyedi megközelítés pedig segít abban, hogy a néző egy eddig nem látott szemszögből is megismerhesse Magyarország természeti vagy épített kincseit. Célunk, hogy a Road Movie koncepciója által sokan kedvet kapjanak felkeresni és megismerni a bemutatott helyszíneket, régiókat.

A Margaret Island klipjét még az idei évben több követi: javában zajlanak az előkészületek többek között a Cloud9+, Rúzsa Magdi vagy éppen a Bagossy Brothers Company készülő dalairól–klipjeiről, amelyek más-más tájakra kalauzolják a rajongókat.

Kapcsolódó cikkek