Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

George Ezra „belezúgós” dala

| Munkatársunktól | Sztárok

George Ezra – aki Budapestről szóló balladája okán örökbérletet váltott a magyar közönség szívébe – nemrég újabb slágergyanús szerzeménnyel hívta fel magára a figyelmet.

Megjelent ugyanis Staying at Tamara’s című második stúdióalbumának második szerzeménye, a Paradise.


Az angol énekes – aki a 2017-es Szigeten is fellépett – így festette le a szerzeményt: – Azt az érzést szerettem volna kiemelni, amikor megismerkedsz valakivel, és teljesen belezúgsz. Ilyenkor gyakran azon kapjuk magunkat, hogy az érzéseinken töprengünk, és próbáljuk kitalálni, hogy mit is jelentenek. De a szerelemben nincs helye bizonytalanságnak, ilyenkor minden egyértelmű, és ez egy mennyei (paradise) állapot.


A 11 dalt tartalmazó Staying at Tamara’s lemez nemrégiben jelent meg CD és bakelit formájában. Közel négy évvel Ezra listavezető, debütáló albuma, a Wanted On Voyage után az énekes a „menekülés, álmodozás, szorongás és szerelem témáit feszegető” dalcsokorral tért vissza.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...