Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ganxsta Zolee  Sopronban

Ganxsta Zolee Sopronban

| Munkatársunktól | Sztárok

Bár a sajtó attól volt hangos nemrég, hogy Ganxsta Zolee dublini bulijára alig adtak el jegyet, Sopronban már komoly az érdeklődés. A népszerű rapper a Kartellel november 30-án este lép fel a Búgócsiga Akusztik Gardenben.

Kevesen tudják, de a szókimondó művész zenei pályáját a nyolcvanas évek végén kezdte, majd a Sex Actionnel ért el nagy sikereket. A Ganxsta Zolee és a Kartel 1995 óta működik, és leszámítva néhány hullámvölgyet, folyamatosan benne van a köztudatban. A banda október 6-án új anyaggal jelentkezett Oldskool címmel. 

Zoliék a VOLT Fesztiválon számos emlékezetes bulit adtak, így biztosan a mostani klubkoncert is nagy élményt nyújt majd a rajongóknak. 

Kapcsolódó cikkek

12. Hűség Napi Rockest

12. Hűség Napi Rockest

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

December 14-án tartják a 12. Hűség Napi Rockestet Sopronban, a Hangár Music Gardenben. Idén nem akármilyen formáció, a P. Mobil lesz a házigazda Hungarica vendége, de fellép az RPG is.

Karácsonyi JaMese

2019. 12. 11. | Munkatársunktól

A JaMese 2019 karácsonyára egy különleges műsorral és lemezzel készült: Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg, amely könyv formájában tavaly jelent meg. A lemezen többek között Palya Bea, Ferenczi Gyuri és a Dalinda is közreműködik egy-egy dal erejéig.