Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Érzelmes Touch Me Not
Az érzelmek változásáról énekel a Touch Me Not

Érzelmes Touch Me Not

| Munkatársunktól | Sztárok

A legutóbbi, szerelmes témájú Első látásra című dal után ismét komoly érzelmekről zenél a Touch Me Not.

Elkészült a csapat legújabb klipje Figyelj rám! címmel, amihez főszereplőnek Varga Ádámot kérték fel. A színész – akit A Tanár, a 200 első randi vagy a #Sohavégetnemérős produkciókban is láthatott már a közönség – örömmel mondott igent, és frenetikusan teljesített a szerepben. 

– Színészi szempontból nagyon izgalmas forgatáson vagyunk túl, hiszen újdonság volt számomra a feladat, amit a klip koncepciója megkövetelt – mesélte a színész. – A szövegben rengeteg kapaszkodót találtam, ezekből merítettem ihletet. Sőt, néhány párhuzamos vonatkozásra is figyelmes lettem a saját életemmel kapcsolatban. Szuper élmény volt a Touch Me Nottal zúzni.

A pop–metal banda fülbemászó szerzeményét az énekesnő, Lilla története ihlette meg.

– A dal az én személyes Canossa-járásomról szól, és arról az emberről, akit nagyon szerettem, de ennek ellenére képes voltam rettentően megbántani. Sajnos ez bárkivel megtörténhet, és hajlamosak vagyunk néha azokkal a legrosszabbul viselkedni, akik a legközelebb állnak hozzánk. Fontos lenne, hogy jobban odafigyeljünk egymásra, az egót pedig tegyük félre – mondta Kucsera Lilla. Hozzátette, azt szerették volna megmutatni a klipben, hogyan váltakoznak az érzelmek a kétségbeeséstől a beletörődésen át a reménykedésig.


Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...