Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Erőt sugároz

Erőt sugároz

| Munkatársunktól | Sztárok

Hitet, erőt szeretne átadni legújabb dalával Zséda. A mostani helyzetben életigenlő diszkóhimnusszal jelentkezett az énekesnő, amit a ’80-as évek legendás táncos filmjei ihlettek.

– Még az elmúlt év végén született meg az Életben maradni, ami mindazokról szól, akik egy olyan csodás, szenvedéllyel teli, mégis könnyen darabokra hulló hivatást választottak magunknak, mint a tánc és persze az előadóművészet bármely formája – mesélte az énekesnő. 

A dalhoz tervezett nagyszabású, táncos tömegjelenetekkel teli forgatást a koronavírus miatt le kellett mondani.

– Közbelépett az élet, és kiderült, minden milyen törékeny körülöttünk. Újraolvasva a sorokat, azok egészen más értelmet nyertek. Új küldetése lett a dalnak! – vallotta be az énekesnő. – A kiszolgáltatottság, a bizonytalanság most minden eddiginél nagyobb az előadóművészek életében. Mégis, ha megnézitek a leforgatott képeket, látni fogjátok, minden mozdulatukban benne van az egész életük, erő, fegyelem, kitartás, álmok, sikerek és kudarcok.

Zsédenyi Adrienn ezt az erőt, hitet szeretné átadni mindazoknak, akik megnézik, meghallgatják a felvételt. Az előadó hiszi, hogy együtt, kitartással és némi jókedvvel túl leszünk ezen a megpróbáltatáson is.

Az Életben maradni című újdonsághoz forgott rendhagyó videót Galler András „Indián” rendezte.

Kapcsolódó cikkek