Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ellie: sztár a VOLT-on

Impozáns programkínálat jellemzi az idei, 25. fesztivált

Ellie: sztár a VOLT-on

| Munkatársunktól | Sztárok

Számos sztárfellépő érkezik az idei jubileumi VOLT Fesztiválra. Sopronban ad koncertet a világhírű Ellie Goulding is, aki nemrég jelentkezett új slágerrel, méghozzá Kygo oldalán.

mpozáns sztárkínálat jellemzi az idei, 25. Telekom VOLT Fesztivált: többek között Ellie Goulding is fel­­lép június 28-án a leghűségesebb városban. A brit énekesnőről talán csak kevesen tudják, hogy jó barátságot ápol Vilmos herceggel és Kate Middletone-nal, nemcsak hazájában, hanem világszerte is óriási rajongótáborral rendelkezik. Így minden tekintetben sziporkázó, izgalmas koncertnek ígérkezik az övé.

Sok-sok próbálkozás után a 2010-es esztendő hozta meg Ellie számára az áttörést, amikor is megnyerte a BBC által életre hívott Sound of 2010 szavazást, vagyis a közönség szerint ő volt az év legjobb feltörekvő művésze. A szőke énekesnő ezután sorra jelentette meg fülbemászó dalait, ezek közül a Starry Eyed egy szemrebbenés alatt milliós nézettséget ért el a népszerű videomegosztó portálon.

Ellie Goulding hangját sokan ismerhetik a Love Me Like You Do című filmzene kapcsán, amely a Szürke ötven árnyalata című mozihoz készült. Az előadó az elmúlt esztendőkben több albumot készített, dolgozott együtt például Calvin Harris-szel, és nyert díjakat a Brit Award vagy a Critics’ Choice Award rendezvényen is.

Nemrég egy új projektben tűnt fel a brit előadó. Alig két hónappal a Selena Go­­mezzel közös It Ain't Me sláger után ugyanis Kygo bejelentette, hogy a First Time című felvételben Ellie Goulding hangját hallhatjuk!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...