Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ed Sheeran tökéletes dala

Ed Sheeran tökéletes dala

| Munkatársunktól | Sztárok

Ed Sheeran újabb „tökéletes” dallal hódít, hiszen a Perfect sokak kedvence.

A vörös brit srác kétségtelenül az elmúlt néhány év legsikeresebb férfi előadója. Divide című, minden rekordot megdöntő albuma folytatta uralmát: a lemezt több mint félmilliárdszor streamelték és 10 millió példányt adtak el belőle világszerte. Eddig 84 platina- és 10 aranylemez minősítést tudhat magáénak, hazánkban pedig majdnem ötszörös platinalemez.


A Perfect című dal az előadónak és közönségének is első számú kedvence lett az elmúlt hónapokban. A romantikus, modern kori ballada egy újabb gyöngyszeme a trubadúr kortalan történetmesélésének, amely szembemegy azzal az igénnyel, hogy a rádiók ne játsszanak lassú dalokat.


– Ez az egyik kedvenc dalom, és egyben az első szám, amit felvettem az albumra. Épp egy sorozat (The Bastard Exe­­cutioner) zenéjén dolgoztam, de korábban vé­­geztem, és volt még egy egész napom a stúdióban. Elkezdtem a ko­­rábban a te­­lefonomra felénekelt számokat lejátszani, ekkor futottam bele a Perfectbe, amit a barátnőmmel közös nyaralásom ihletett – mesélte Ed a szám születéséről.


A dalt az énekes nem sokkal később megmutatta Jay Z-nek, aki szerint ez a legjobb szám, amit valaha is írt. – Ezután döntöttem úgy, hogy ráteszem a le­­mezre – vallotta be a zenész.

Kapcsolódó cikkek