Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Dal az édesapáról

Dal az édesapáról

| Munkatársunktól | Sztárok

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes haldokló édesapjának írta Monsters című dalát, amihez egy szívhez szóló klipet is megálmodott – ebben édesapja is szerepel.

A popballada szövegében a szerző megígéri édesapjának, hogy vigyázni fog rá, amíg él, halála után pedig mindent elkövet, hogy édesapja büszke legyen rá. A minimalista, de mindenkit megérintő kisfilm gyönyörűen mutatja be az apa és fia kapcsolatát, szinte lehetetlen könnyek nélkül végignézni. 

A Monsters egyike a James Blunt Once Upon A Mind című új lemezén hallható tizenegy érzelmes és személyes dalának. Az előadó visszatért a klasszikus pophangzáshoz az új albumon, közönsége pedig annyira szereti ezt a vonalat, hogy néhány héttel megjelenése után máris csúcsokat döntögetett vele. Április 1-jén élőben is hallhatja majd a közönség új és régi slágereit egyaránt, hiszen a budapesti Papp László Sportarénában lép majd fel az énekes–dalszerző.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...