Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Claudia brit turnén

Claudia brit turnén

| Munkatársunktól | Sztárok

Claudia Magyarország mellett külföldön is építgeti karrierjét. A csinos énekesnő új dalát három nyelven énekelte fel és jelenleg brit turnéjára készül.

Balla Bettina Claudiát ed­­­­dig so­­kan a Pillangó volt cí­­mű fel­­vétel, valamint a De­­mes Tamással készített Marad egy lélekrész című duett kapcsán is­­mer­hették meg. A csi­­nos előadó azóta főleg külföldön, elsősorban Svájcban koncertezik, de a hazai közönségről sem feledkezett meg, hiszen még tavaly a Tom-Tom Records gondozásában jelentette meg a Fire című második nagylemezét. A ko­­rongon a modern, elektronikus hangzás felé fordult; ebben olyan elismert hazai producerek voltak a segítségére, mint Szepesi Zsolt (Sean Darin) vagy Pacsai Márk (Markanera). 

Az énekesnő legújabb kis­le­mezdala, a Ma éjjel két síkon mozog: egyrészt egy féktelen parti keretében a valóságtól való szabadulásról, másfelől pedig a lélek halhatatlanságáról és végtelen teremtő erejéről szól. Claudia újdonságát további két nyelven is rögzítette: a Tonight, vagyis az angol verzió már hallható volt albumán, franciául pedig nemrég énekelte fel Ce soir címmel.

A fiatal tehetség jelenleg a PhD disszertációjának védésére és a ta­­vaszi brit turnéjára készül, de addig is a hazai rádiók meghódítását tűzte ki célul újdonságával.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...