Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Antonia belső utazása

Antonia belső utazása

| Munkatársunktól | Sztárok

Karantén idejére belső utazásra invitál Antonia Vai, aki kisebb kihagyás után jelentkezett új produkcióval.


A mostani rendkívüli helyzetben talán még aktuálisabb Antonia Vai új dala és videója, amely a tudatalattiban való elmélyülés tematikáját járja körül. A klipet a gyönyörű Cape Cod tájain forgatták, és egy különleges együttműködés eredménye az énekesnő és a New Yorkban élő rendező, Szakonyi Noémi Veronika között.

Antonia Vai egy kisebb kihagyás után jelentkezett az újdonsággal. A svéd–magyar énekes–dalszerző hosszú ideje érlelgeti a most megjelenő GHOST-ot. A zenei alap törzsi ritmusokra épül, míg a szöveg egy belső utazás témáját érinti. Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel mesél arról, milyen az, amikor elmerülünk saját gondolatainkban, sorra vesszük a minket ért veszteségeket, és szembesülünk a magány érzésével.

– Amikor megszületünk, tiszta lappal indulunk. Belső világunk egy végtelen sivatag, amit az élet formálni kezd. Megjelennek tavak, kertek, épületek – mesélte az előadó. – A GHOST az én teremtéstörténetem. Minden ember, akit megszeretek, kap egy kis szobát a világomban. De nem mindenki marad itt örökre. Ez a dal egy olyan emberről szól, aki üresen hagyta maga mögött a szobát, amit építettem neki. De a világom így is tovább épül, tovább virágzik, az üres szobákkal együtt.

A misztikus, kissé megfoghatatlan érzést a fekete-fehér videoklip hangulata is visszaadja. Antonia és a két táncos testének légies mozdulatai remekül pulzálnak a világzenei alapokra épülő történettel.

Kapcsolódó cikkek