Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A sokoldalú Bebe

Az énekesnő új dala izgalmas műfajkombináció

A sokoldalú Bebe

| Kóczán Bálint | Sztárok

Bebe Rexha ismét sokoldalúságáról tesz tanúbizonyságot. A szexi énekesnő legújabb dalában egy régi amerikai country-duóval dolgozott együtt.

Bebe Rexhának már rengeteg megaslágert köszönhetünk az utóbbi években: szerzőként Eminem és Rihanna Monster című dalában, vagy David Guetta és Nicki Minaj közös felvételében, a Hey Mamában ténykedett. Mint énekesnő is többször bizonyított, például a slágerlistákat felrobbantó G-Eazy-vel közös Me, Myself & I-ban vagy Sopront is megjárt szuperproducerrel, Martin Garrix-szel együtt jegyzett In the Name of Love-ban.


A szexi énekesnő nevéhez köthető még az I Got You és a Lil Wayne-nel közös The Way I Are.


Bebe most valami újjal rukkolt elő, ami sokoldalúságáról tanúskodik. Nemrég megjelent dalában ugyanis a Florida Georgia Line nevű amerikai country-duóval dolgozott együtt az előadó.


– A banda egyik legnagyobb sikerét a kilencvenes évek imádott tinibandájával, a Backstreet Boys-zal közös számával érte el, az volt a God, Your Mama and Me. Emellett dolgoztak már együtt a The Chainsmokers-szel is – mesélte a művésznő. Bebe Rexha és a srácok du­ettje egy kifejezetten izgalmas műfajkombináció: zongora és gospel jellegű orgonatémák adják a felvétel alapját, míg a modern dobötletek a pop irányába húzzák a dalt. Mindehhez társul Bebe szexi hangszíne és a férfias country-vokál. A Meant to Be egy dal a szerelemről, aminek be kell következnie!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...