Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

A rádióban is szól a Pair o' Dice

| Munkatársunktól | Sztárok

Öt éve kísérhetjük figyelemmel a Pair o’ Dice sikertörténetet, amely már indulásakor több tehetségkutató versenyt is megnyert, felléphetett például a Lord, a Beatrice vagy Deák Bill Gyula előtt. A soproni zenekar azóta egyre nagyobb sikereket ér, így nyáron szinte idejük sem volt pihenni a tagoknak.

– Eddig tíz koncerten vagyunk túl – mesélték lelkesen az együttes tagjai. – Egytől egyig mindegyik nagyon jól sikerült. Egyiket sem szeretnénk nagyon kiemelni. Talán a VOLT Fesztivált azért érdemes megemlíteni, mert az volt a jubileumi ötödik fellépésünk a Lövér kempingben, és délután 3 órakor megtöltöttük az egész LG Színpad előtti teret! Nagyon parádésra sikeredett az a koncert!

A Pair o’ Dice számára az ősz is zsúfoltnak ígérkezik, hiszen sok-sok koncerttel készül és egy klipet is forgatna a csapat. – Már megvan az ötlet, csak meg kell valósítani. Reméljük, lesz rá időnk. Örömmel mondhatjuk el, hogy a videók nézettsége folyamatosan emelkedik. Továbbra is a Mindig ugyanaz című számunk a legsikeresebb, és a Rock Rádió is folyamatosan játssza. A közönség visszajelzései rendkívül biztatók, aminek tényleg nagyon örülünk. Hiszen van inspiráció, hogy tovább csináljuk! – zárták a soproni tehetségek.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...