Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

125 magyar fellépő a VOLT-on

| Munkatársunktól | Sztárok

A VOLT évek óta az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar fellépővel találkozhat a közönség, s a jelenleg legsikeresebb hazai sztárok kivétel nélkül fellépnek a VOLT-on.

Itt lesz például – többek között – a Brains, a Punnany Massif, a Wellhello, a Kiscsillag, a Road és a Quimby.

A VOLT-on ünnepli 50. születésnapját Ákos és a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci is. A Tankcsapda az Iron Maiden előtt és a Skillet után lép a Telekom Nagyszínpadra.

A Depeche Mode elő­ze­ne­ka­ra­ként a Belga kapott meghívást a VOLT-ra, utánuk a Vad Fruttik következik.

A soproni borászokat és boraikat bemutató Poncichter Bornegyedben igazán színes kínálat várja a VOLT vendégeit. Itt lesz a Budapest Bar, Bérczesi Robi, Járai Márk, az Európa Kiadó, a Pál utcai fiúk, a Blahalouisiana, a Honeybeast, de a TNT is.

A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny idei nyolc résztvevője most is vendég a VOLT-on, a győztes a Telekom Nagyszínpadon léphet majd a közönség elé.
A legnépszerűbb hazai bulik közül a NECC Party idén az OTP Bank – Petőfi Rádió Nagyszínpadon várja rajongóit, de a legtöbben talán most is a VOLT rezidensét, DJ Jokót várják, aki rekorderként öt estén át zenél a Sopron Színpadon.

Külföldi fellépők

A napokban újabb világsztárokat jelentettek be az idei VOLT Fesztivál kapcsán. Redfoo-t június 27-én, a Clean Banditet pedig június 30-án láthatja a közönség. Utóbbi brit formáció kétségtelenül az egyik legnépszerűbb mai csapat, olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Jess Glynne, Anne-Marie, Zara Larsson vagy épp Sean Paul.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...