Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

12. Hűség Napi Rockest
A házigazda Hungarica zenekar

12. Hűség Napi Rockest

| Munkatársunktól | Sztárok

December 14-án tartják a 12. Hűség Napi Rockestet Sopronban, a Hangár Music Gardenben. Idén nem akármilyen formáció, a P. Mobil lesz a házigazda Hungarica vendége, de fellép az RPG is.

– Évről évre az 1921. december 14–16. közötti soproni népszavazás emlékére tartjuk meg a hűség napi rockestet, immáron tizenkettedik alkalommal – kezdte Mentes Norbert szervező, a házigazda Hungarica tagja.  

Idén az „aranylakodalmát”, vagyis 50 éves jubileumát ünneplő P. Mobil lesz a vendég, az estet pedig a soproni RPG nyitja.

– A Hungaricával a nemrég megjelent új albumunkról mutatunk be újdonságokat, de nem maradhatnak ki a jól ismert „slágerek” sem. Nagy öröm számunkra, hogy lemezünk, a „Blitzkrieg” a megjelenés hetében második volt az eladási sikerlistán, és már hetedik hete ott van az első tízben – mesélte a gitáros.

A zenekar friss albuma a Hammerworld mellékleteként is kapható, de az újságárusoknál és más áruházakban szintén fellelhető.

Kapcsolódó cikkek

Vértezzük fel az immunrendszerünket!

2020. 09. 23. | Madarász Réka

A vírusok terjedése arra késztet mindenkit, hogy megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb védekezési módot. Ha az immunrendszerünket megerősítjük, nagyobb esélyünk van arra, hogy megelőzzük a kellemetlen tünetek kialakulását.