Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Színházzal is erősít a VOLT

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

A VOLT Fesztiválon – a zene mellett – mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, amelyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban”, részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről.

 Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett – Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp Színház és bemutatkozik a Szépírók Társasága is.

A VOLT idén igen erős zenei felhozattallal készül, hiszen koncertet ad a Black Eyed Peas, fellép a Cypress Hill, a Papa Roach, a Slipknot, visszatér Slash és a Parov Stelar, de itt ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda és jubileumi show-val készül a Halott Pénz is. Ám nemcsak a zene miatt érdemes elindulni a VOLT-ra, hiszen az esti koncertek mellett napközben is izgalmas előadások várják a fesztiválozókat: színházi darabok, érdekes emberek, inspiráló témák és ezekhez kapcsolódó hírességek társaságában. 

Kapcsolódó cikkek