Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Megható történetek

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Odaítélték a Családi legendárium című pályázat díjait, ezzel pedig lezárult a múzeumok őszi fesztiválja Sopronban.

Negyedik éve hirdeti meg az irodalmi pályázatot a Soproni Múzeum Macskakő Gyermekmúzeuma, idén a vírushelyzet miatt tavasszal tették közzé a felhívást. – Ez a szokatlan időszak a nehézségei ellenére új lehetőségeket is adhatott a kapcsolattartásra – mondta lapunknak Martos Virág, a program szervezője. – Így szerettük volna elérni, hogy a karanténban levő idős nagyszülők még jobban érezzék, mennyire figyelnek rájuk. Idén is színvonalas, izgalmas és megható történeteket kaptunk, amelyeket Juhászné Sebestyén Andrea, a Soproni Széchenyi István Gimnázium irodalomtanára bírált el.

Különdíjat kapott Jákli Zsófia, a Széchenyi-gimnázium 11.b, Parrag Liliána, a Berzsenyi-gimnázium 9.b, Hatos Márk, a Petőfi-iskola 7.b, valamint Beck Olivér, Széchenyi-gimnázium 7.b osztályos tanulója.

Az országos korlátozó intézkedések miatt a tervezett ünnepélyes díjkiosztó elmaradt, a zsűri által videóra vett melegszívű értékelést a gyermekmúzeum facebook-oldalán tették közzé. 

Kapcsolódó cikkek

Zöld­iránytű

2020. 11. 25. | Munkatársunktól

A középiskolás korosztály számára hiánypótló, öko- és pénzügyi tudatosságot fejlesztő mobilalkalmazást készített a Pénziránytű Alapítvány.