Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Fatboy Slim  a VOLT-on

Fatboy Slim a VOLT-on

| Soproni fiatalok

A világ egyik legnagyobb múltú dj-legendája, Fatboy Slim június 26-án tér vissza a 25. Telekom VOLT Fesztiválra

. Norman Cook-nak – vagy ahogyan a legtöbben ismerjük: Fatboy Slimnek – az el­­múlt évtizedek során olyan gigantikus slágereket köszönhettünk, mint a Praise You, a Rocka­­­­fel­­ler Skank vagy a Right Here, Right Now. Nem véletlen, hogy a leg­­fontosabb hazai rádiók, így a Petőfi is máig rendszeresen játssza dalait.

– Június 26-án második alkalommal rendezzük meg a Petőfi Zenei Díj gálát a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján. Erre az eseményre a hazai popsztárok színe-java egyedi műsorral készül – mondta el Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál egyik főszervezője. A két és fél órás élő show-t a Petőfi TV és a petofilive.hu is közvetíti. A program zárásaként lép színpadra Fatboy Slim, akitől ismét egy feledhetetlen, kétórás show-t várhatunk.

Ünnepi programok egész so­­­­rával készülnek a szervezők. Ma­­­­­­gyar­­országon először lép fel a vi­­lág legnagyobb stadionjait és fesztiváljait sok év óta rendszeresen megtöltő és új nagylemezzel jelentkező Linkin Park. Előzenekaraként a hazai ra­­­­­jon­­gók nagy örömére újra szín­­padra lép a 2015-ös nyarat búcsúzással záró rockbanda, a Subscribe.

A VOLT nulladik napján egyszerre több színpadon is elindul a fesztivál. Rögtön a nagy koncert után Linkin Park afterparti indul, a nagyszínpad headlinereként pedig a Brains csap a húrok közé.

Májusban indul a negyedik Nagy-Szín-Pad!, a VOLT Produk­­ció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenye. A győztes pro­­dukció ugyancsak a Linkin Park napján szerepelhet a VOLT Nagyszínpadán.

Kapcsolódó cikkek

Egymást segítő diákok

Egymást segítő diákok

2019. 12. 18. | Madarász Réka

Három éve működik sikeresen a kortárs csoport a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolájában. Amióta a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy megbeszéljék egymással és szakemberekkel a nehézségeiket, az intézményben jóval kevesebb a fegyelmi probléma.

Élő periódusos rendszer

Élő periódusos rendszer

2019. 12. 18. | Madarász Réka

A Soproni Széchenyi István Gimnázium is részt vett abban a rekordállítási kísérletben, amelyben a periódusos rendszer valamely változatának megjelenítése volt a feladat. A szervezők versenyt is hirdettek, melyre ugyancsak benevezett az iskola.