Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Megyei vetélkedő

| Munkatársunktól | Panoráma

Az Oktatási Hivatal felkérésére a Doborjáni Ferenc EGYMI-ben tartották meg a Tanulásban Akadályozott Tanulók Nevelését, Oktatását Ellátó Általános Iskolák Tanulóinak XLIII. Országos Komplex Tanulmányi Verseny megyei fordulóját.

A rendezvényre Csornáról, Győrből, Mosonmagyaróvárról, valamint Sopronból kettő iskolából érkeztek a négyfős csapatok, hatodik–hetedik osztályos tanulókkal.
A versenyt az egyéni informatika feladatok megoldásával kezdték meg a tanulók.

A magyar irodalom, földrajz, történelem, életvitel, természetismeret tantárgyakból már a csapatok mérték össze tudásukat. Munkájukat háromtagú zsűri értékelte minden helyszínen, a tagok helyi és vendég gyógypedagógusok voltak. A zsűri elnöki teendőit Földes Tamásné, a soproni polgármesteri hivatal nyugalmazott főtanácsosa, gyógypedagógus látta el.


A rendezvény fővédnöke Marek János, a Soproni Tankerületi Központ igazgatója volt.


A soproni diákok szép eredményeket értek el a versenyen, valamennyi résztvevő értékes jutalomban részesült.

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...