Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Gyűjtik a fenyőfákat

| Munkatársunktól | Panoráma

A Sopron Holding Zrt., valamint az STKH Kft. közösen végzi Sopronban a karácsonyfák összegyűjtését.

A lakosság a lakótelepeken a karácsonyfa-gyűjtőhely táblával ellátott területre helyezheti el a fákat. A lerakatokról a karácsonyfákat a holding munkatársai január hónapban folyamatosan elszállítják.


A begyűjtés a családi házas övezetekben az STKH feladata. A cégnél arra kérik az érintetteket, hogy a karácsonyfákat ne az úttestre, hanem lehetőleg olyan helyre tegyék le, ahol nem zavarják a gépjármű- és a gyalogos forgalmat. Az STKH munkatársai járműveikkel folyamatosan járják az utcákat, külön házhoz menő időpontokat nem is adtak meg.


Mindkét cégnél egyöntetűen arra hívták fel a figyelmet, hogy a karácsonyfákat dísz és tartó nélkül helyezzék ki. A fákat ledarálják, az aprítékot talajtakaróként hasznosítják majd.

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...