Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Folytatódik a színházi klub

| Munkatársunktól | Panoráma

Kincses Elemér marosvásárhelyi rendező, színpadi szerző, regényíró népszerű művei is szerepelnek a soproni teátrum színházi klubjának idei műsorán.

Az alkotó Macskutyák című darabjának bemutatója november 15-én este nyolc órakor lesz, a rendező Pápai László.


A soproni színházi klub 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az intézmény még szorosabbá tegye a kapcsolatot a nézőkkel. Ezért olyan együttlétre invitálja a társulat a közönséget, amelynek keretében mélyebb gondolatokat hordozó, az élet kérdéseit szerteágazóan és színesen vizsgáló produkciókat tűznek műsorra színpadi játékok, illetve felolvasó-színházi keretek között.


A kezdeményezés központjába a kortárs szerzők műveit helyezték, ezt idén is szeretnék folytatni. Ezért is mutatják be Kincses Elemér három drámáját, de november 29-én láthatják a nézők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művét, március 14-én a Mindörökké Júlia című előadást, február 14-én Valentin napi versműsort is kínálnak, majd május 23-án a soproni Ross Károly Outsourcing című művét adják elő.

Kapcsolódó cikkek

Keresett az egész napos oktatás

Keresett az egész napos oktatás

2018. 02. 21. | Bertha Ágnes

Sopron iskolaváros: az alapfoktól a felsőoktatásig minden intézménytípus széles palettán képviselteti magát. Sorozatunkban a város iskoláit mutatjuk be, történelmüket, jelenüket és terveiket, valamint a diákok azt is megosztják az olvasókkal, miért is jó az adott intézménybe járni.