Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Folytatódik a színházi klub

| Munkatársunktól | Panoráma

Kincses Elemér marosvásárhelyi rendező, színpadi szerző, regényíró népszerű művei is szerepelnek a soproni teátrum színházi klubjának idei műsorán.

Az alkotó Macskutyák című darabjának bemutatója november 15-én este nyolc órakor lesz, a rendező Pápai László.


A soproni színházi klub 2015-ben jött létre azzal a céllal, hogy az intézmény még szorosabbá tegye a kapcsolatot a nézőkkel. Ezért olyan együttlétre invitálja a társulat a közönséget, amelynek keretében mélyebb gondolatokat hordozó, az élet kérdéseit szerteágazóan és színesen vizsgáló produkciókat tűznek műsorra színpadi játékok, illetve felolvasó-színházi keretek között.


A kezdeményezés központjába a kortárs szerzők műveit helyezték, ezt idén is szeretnék folytatni. Ezért is mutatják be Kincses Elemér három drámáját, de november 29-én láthatják a nézők Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című művét, március 14-én a Mindörökké Júlia című előadást, február 14-én Valentin napi versműsort is kínálnak, majd május 23-án a soproni Ross Károly Outsourcing című művét adják elő.

Kapcsolódó cikkek

Megbecsüljük értékeinket

Megbecsüljük értékeinket

2024. 04. 17. | Köves Andrea

– Sopron nemcsak a leghűségesebb, de a legszebb is – nyilatkozta lapunknak dr. Farkas Ciprián a közelgő műemléki világnap apropóján. Április 18. Sopro...

Éves soproni borpárbaj

Éves soproni borpárbaj

2024. 04. 17. | Szilágyi Andrea

– Fontos, hogy Sopronban a bornak ne csak múltja, hanem jövője is legyen – emelte ki dr. Farkas Ciprián a pénteken megrendezett 2024-es Soproni borvid...