Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Szilveszter Hippolyttal

| Munkatársunktól | Kultúra

Közkívánatra december 2-án 15 órakor, 17-én 15 és 19 órakor bérletszünetes előadásként, sőt, szilveszterkor 15 órakor is látható a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjáték a Soproni Petőfi Színházban. A szilveszteri előadás alkalmával pezsgős koccintással várja a stáb a közönséget.

A színház zenés évadának nyitányaként a közönség hamar szívébe zárta a népszerű dalokkal fűszerezett, vidám produkciót. Az érdeklődés pedig nem szűnik a zenés vígjáték iránt. Az előadásban Schneider Mátyást Reviczky Gábor, Schneidernét Horváth Zsuzsa, Hippolytot Savanyu Gergely, Makáts főtanácsost Horányi László, Tóbiást pedig Papp Attila formálja meg. A többi szerepben a Kaposvári Egyetem művészeti karának hallgatói láthatók: Terkát Maizác Stefánia, Nagy Andrást Mucsi Kristóf, Makáts Csabát Habodász István, Mimit Török Sára, Julcsát pedig kettős szereposztásban Kádas Petra és Sziládi Hajna alakítja.
A zenei vezető Oberfrank Péter, a díszlettervező Mira János, a jelmeztervező Rátkai Erzsébet, a koreográfus Demcsák Ottó.

Kapcsolódó cikkek

Őszintén az életről

Őszintén az életről

2024. 04. 10. | Szilágyi Andrea

Májustól kapható a könyvesboltokban Élő Csenge Enikő soproni születésű költő első verseskötete: az Apám országa című műben a főhős a létezés és az éle...