Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kalandozás lelki tájakon
Fotó: Filep István

Kalandozás lelki tájakon

| Kultúra

Megnyílt Gáspárdy Tibor festőművész kiállítása szombaton a Festőteremben.

– Gáspárdy Tibor képei elmélyítik Sopron-szeretetünket – mondta köszöntőjében dr. Simon István alpolgármester. Rakovszky Zsuzsa Kossuth-díjas író, költő, műfordító pedig megnyitójában úgy fogalmazott, hogy lelki tájakra vezetnek minket a művész alkotásai.

Az eseményen részt vett Tóth Éva kulturális tanácsnok, Kóczán Péter, a Pro Kultúra ügyvezetője, közreműködött Árvayné Nezvald Anett hegedű-, valamint Aba-Nagy Zsuzsanna hárfaművész.


Gáspárdy Tibor festményei április 24-ig láthatóak a Festőteremben, hétfő kivételével minden nap 10 és 18 óra között. Április 14-én 16 órától egy pódiumbeszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők, Versekről, képekről és művészetről címmel Kloiber Alexandra riporter, médiaszakértő kérdezi Rakovszky Zsuzsát és Gáspárdy Tibort. Április 21-én 14 órakor kezdődik a tárlat finisszázsa komolyzenével, itt a Vespa vonósnégyes lép fel.

Gáspárdy Tibor munkásságáról múlt heti lapunkban írtunk részletesen: A sötétség nem tud mesélni, Soproni Téma, 2024. április 3.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Mélységek, magasságok

Mélységek, magasságok

2024. 04. 17. | Munkatársunktól

Mélységek és magasságok címmel hirdették meg a 2024/25-ös évadot a Soproni Petőfi Színházban. Színpadra kerül a Fellini-filmből írt színmű, az Országú...

A holokausztra emlékeztek

A holokausztra emlékeztek

2024. 04. 17.

A SOÁ fájdalma nemzetünk tragédiája – ezzel a címmel nyílt meg Tölgyesi Katalin és Hollay Loránt, az ARTalakulás Galéria művészeinek rendhagyó tárlata...