Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megye önkéntese díj dr. Varga Máriának
Dr. Varga Mária egész évben azért dolgozik, hogy Sopron szebb, virágosabb és élhetőbb legyen Fotó: Soproni Téma-archívum

Megye önkéntese díj dr. Varga Máriának

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén is meghirdette a 2019. év „Megye önkéntese díjat” azzal a céllal, hogy köszönetét fejezze ki mindazoknak, akik önkéntesként segítik megyénkben egy-egy szervezet munkáját.

Az ünnepségen dr. Pető Péter, a megyei közgyűlés alelnöke és dr. Báthy Andrásné, a Máltai Szeretetszolgálat regionális ügyvezetője mondott köszöntőt, majd átadták az elismeréseket. 

Dr. Varga Máriát, a soproni növényvédelmi szakembert környezetvédelem kategóriában díjazták. Méltatásában kiemelték: egész évben fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy Sopron szebb, virágosabb és élhetőbb legyen. A tiszta környezet kialakításáért és megtartásáért csoportot szervezett, akikkel rendszeresen takarítják a város köztereit. Meggyőződése, hogy példamutatással el lehet érni, hogy embertársainknak és a felnövekvő fiatal nemzedéknek igényévé váljon Sopron zöldövezeteinek, parkjainak, tereinek tisztasága. Havonta előadásokat tart fiatalok, idősek részére azzal a reménnyel, hogy sokan követik példáját, és részt vesznek a természet ápolásában.

Kapcsolódó cikkek

A tavaszt köszöntötték

A tavaszt köszöntötték

2024. 04. 24. | Munkatársunktól

Palántabörze, kézműves kirakodóvásár, koncert, gyermekprogramok is várták az érdeklődőket szombaton a Lenck-villa kertjében a tavaszköszöntő rendezvén...