Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Útlezárások

| Munkatársunktól | Városi hírek

Ideiglenes forgalmi rendet vezetnek be a Kossuth Lajos utca – Baross út – Mártírok utca által határolt területen május 6–8-ig, hétfőtől szerdáig 8–16 óra között.

 A korlátozásra a Kossuth Lajos utca 53. számú ingatlan közműjavítási munkálatai miatt van szükség.

A kivitelezőtől kapott tájékoztatás szerint a Kossuth Lajos – Baross utca kereszteződésétől (a belváros felől közlekedve) a Kossuth Lajos utcai vasúti átjárót lezárják. Kerülni az Ágfalvi út, illetve Ágfalva felé a Baross utcán át a Terv utca irányába lehet.

Az Erzsébet kert felől érkezve a Kossuth Lajos utca 53. előtt félpályás útlezárás lesz. Az átmenő forgalom a menetirány szerinti bal oldalon haladhat. Az érintett útszakaszon a munkálatok alatt részleges rendőri forgalomirányítás és ellenőrzés is lesz.

A közlekedéssel kapcsolatos további hír, hogy az új fedett uszoda kivitelezési munkálatai miatt a Deákkúti utat a Lövér körút irányából nem lehet majd megközelíteni. A korlátozás várhatóan a kivitelezés befejezéséig, 2020 decemberéig lesz érvényben. Ez alatt az időszak alatt a Deákkúti út az Ady Endre út felől zsákutca lesz.

A gyalogos és kerékpáros közlekedés a Deákkúti út feletti erdei gyalogos és kerékpárúton továbbra is biztosított – közölte a városháza.

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...