Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szakmasztárok
A XII. Szakma Sztár fesztivál soproni helyezettjei és felkészítő tanáraik

Szakmasztárok

| Munkatársunktól | Városi hírek

A soproni iparkamara is jutalmazza a szakma sztár fesztiválon szép sikereket elért diákokat és a felkészítő tanáraikat.

Mint arról az előző heti lapszámunkban beszámoltunk (Soproni Téma, Szakma sztár fesztivál, 7. oldal), Babos Zsolt és Horváth Csongor első helyezést ért el, Riba Tamás és Mészáros Katalin második lett, Jakab Zsófia pedig az ötödik helyen végzett a XII. Szakma Sztár fesztivál döntőjében Budapesten.  

– A több mint húszezer látogatót vonzó eseményre két busszal vittünk el 90 soproni és város környéki, pályaválasztás előtt álló fiatalt – mondta Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. – A résztvevők hatalmas élménnyel gazdagodhattak. A versenyt megelőző elődöntőket 16 szakmában 119 tanuló részvételével is kamaránk bonyolította. Hatan kerültek az országos döntőbe, közülük öten szerepeltek kiválóan.

A kamara a tervek szerint a soron következő küldöttgyűlésén köszönti és jutalmazza a tanulókat, a felkészítő tanárok munkáját pedig a szakképzési centrum májusi ünnepségén ismeri el.

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...