Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Rajtra vár a barlangnyár

| Munkatársunktól | Városi hírek

– Teljessé vált a fertőrákosi barlangszínház nyári programjainak ütemezése, valamint a soproni teátrum eddig elmaradt előadásainak pótlását is megszerveztük – tájékoztatta lapunkat Pataki András, a Pro Kultúra ügyvezetője.

 A közelmúltban készült el a cég rendkívüli helyzetre vonatkozó második intézkedési terve. Pataki András elmondta: nagy reményeket fűz ahhoz, hogy a fertőrákosi barlangszínházi programok egy része megtartható lesz az idei nyáron. Arra készülnek, hogy augusztusban, de ha lehetőségük nyílik rá, már július közepén elkezdődjék a szezon a játszóhelyen. Elmarad a Tosca opera és a győri filharmonikusok három előadásos bérletsorozata. A SopronDrum nemzetközi ütősfesztivált a nagy koncertekkel együtt egy év múlva rendezik meg, a megváltott jegyek érvényesek. – Amint feloldják a rendezvénylátogatási tilalmat, rögtön nyit a kőfejtő és a témapark – tette hozzá az ügyvezető. Mint arról beszámoltunk, a kőszínházi évad lezáratlan maradt, az elmaradt bemutatókat pótolják. A további részleteket és a konkrét időpontokat a prokultura.hu, illetve a soproniszinhaz.hu oldalon találják meg.

A jegyiroda továbbra is csak telefonon vagy e-mailen érhető el, a 99/517–517-es számon vagy a jegyiroda@prokultura.hu címen. 

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.