Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Online új köntösben
A Soproni Téma megújuló honlapjának címoldala – közvetlenül elérhetik majd innen Facebook-oldalunk tartalmait is.

Ezután is szerdán kerülnek fel a honlapra az újság írásai

Online új köntösben

| Munkatársunktól | Városi hírek

Hamarosan megújul a Soproni Téma weboldala, a www.sopronitema.hu. Az új honlap könnyebben lesz kezelhető, még több fotót és a nyomtatott újság írásain kívül aktuális híreket is kínál majd.

Jelentősen növekedett honlapunk látogatottsága az elmúlt egy évben: hetente több ezren olvassák híreinket a www.sopronitema.hu-n. Ahogy az újságnak is folyamatosan frissül a külleme és a tartalma, úgy a honlappal is igyekszünk követni az aktuális trendeket. A mostani fejlesztéssel az a célunk, hogy olvasóink még könnyebben tájékozódjanak az oldalon, még több soproni információhoz jussanak. Címünk, a sopronitema.hu nem változik, mások lesznek viszont a menüpontok – azok elrendezése még jobban hasonlít majd a nyomtatott újságéra. A Panoráma, Városi hírek, Zöld Sopron, Kultúra, Sport, Soproni fiatalok, Tallózó és Sztárok rovatok mellett a Programajánló és a Galériák menük, az aktuális névnap és az időjárás is elérhetőek lesznek a honlap felső részén.

Ahogy eddig megszokhatták, ezután is a megjelenés napján, szerdán felkerülnek a honlapra az újság írásai. Nemcsak ezeket érhetik el az oldalon, hanem az újság teljes digitális változatát is pdf formátumban. A Postaládánk menüben üzenhetnek nekünk, a Hírlevél menüben feliratkozhat heti ajánlónkra. Ezután is közöljük a város közérdekű telefonszámait, a Pro Kultúra programajánlóját, valamint elérhetőek médiapartnereink: a Rádió1 Sopron és a Sopron Média is.

Természetesen az új weblapról közvetlenül kattinthatnak a hivatalos Facebook-oldalunk tartalmaira is. Mint arról az újságban is beszámoltunk, tavaly márciusban indult útjára a Soproni Téma – hivatalos oldal című lapunk. Az elmúlt egy évben közel 8000 követő csatlakozott hozzánk, de vannak olyan bejegyzéseink, amelyek százezer emberhez is eljutnak. Naponta közel tucatnyi tartalom kerül fel az oldalra. Reméljük, hogy ezt a felületet, illetve a megújult honlapunkat is rendszeresen követik ezután is! Nézzenek körül nálunk, olvassák el kedvenc rovataikat, friss híreinket, böngésszenek a galériákban! 

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.