Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Módosították a körzethatárokat

Módosították a körzethatárokat

| Városi hírek

A közelgő, június 9-i önkormányzati és uniós választások előtt módosult néhány körzethatár a népmozgalmi adatok változása miatt.

A változtatás során a korábban az 5-ös számú egyéni választókerülethez tartozó 17-es számú szavazókör területe teljes egészében a 4-es számú egyéni választókerülethez került. A 17-es számú szavazókör utcái: Csík Ferenc utca, Fűzfa sor, Kertesi, Ösvény és Uszoda utca. A szavazókör helyszíne nem változott, maradt a zeneiskolában.

A 12-es egyéni választókerület 47-es szavazóköréből a 3-as számú egyéni választókerületbe került a Baross, a Somfalvi, a Terv utca, a Vándor Sándor utca és a Táncsics major. Az említett utcák választópolgárai a Fáy-iskolában lévő 11–12-es szavazókörökben adhatják le voksukat.

A 12-es egyéni választókerület változása miatt a 47-es szavazókörbe, az elkerült utcák helyére a 48-as szavazókörből helyezték át az alábbi utcákat: Csata, Gyepű, Heimler Károly, Kelénpataki és Machatsek Gyula utca. Az itt élők a Bánfalvi Óvoda helyett a Fenyő téri iskolában élhetnek szavazati jogukkal. Ezzel együtt a fenti utcák választópolgárai figyeljék a Nemzeti Választási Iroda értesítőjét a szavazás pontos helyéről!


Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.