Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Mit tervez a nyárra?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Barczy Éva: Szeretem Sopront, idén nyáron nem hagyom el a várost! Nekem minden ház, kapu, kilincs mesél. A férjemmel szeretném ismét végigjárni a belvárost, a múzeumokat, eljutni a könyvtárba, és beülni egy kávézóba. Sopron számos értéket rejt, amelyet érdemes újra és újra felfedezni.


Eberhardt-Kiss Katalin: Terveztünk egy nyaralást, de tavalyhoz képest másfélszer annyiba kerülne a szállás, így inkább lemondtuk. Kisfiunk, Vendel minden bizonnyal sokat lesz majd a mamánál, ahol a kertes házban nagyokat lehet játszani. Emellett szeretnénk eljutni strandolni, és sokat lenni a vízparton.


Függ Lászlóné: Idén nyáron itthon maradunk, a koronavírus-járvány miatt biztonságból inkább nem utazunk el. Reméljük, jó idő lesz a nyáron. Nekünk szerencsénk van, mert a kertünkben felállítottunk egy medencét, így ott bármikor pihenhetünk. A korábbi években, amikor tehettük, elmentünk egy rövid belföldi nyaralásra.


Farkas Lajos: Sajnos én sem úsztam meg, elkaptam a koronavírust. Most lábadozom, sétálok a városban, és remélem, mihamarabb visszakapom az erőmet. Idén sajnos nyaralásról szó sem lehet. Öt éve határoztuk el, hogy nyaranta felfedezzük Magyarországot. Reméljük, jövőre már folytathatjuk az országjárást.


Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.