Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Barcza Attila: Meg kell védenünk a gyermekeinket

Lesz népszavazás!

| Városi hírek

– Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekeket célzó LMBTQ-propagandáról – jelentette ki sajtótájékoztatóján Barcza Attila.

– Mi úgy gondoljuk, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülők dolga. A kormány célja, hogy megvédje a magyar gyermekeket az LMBTQ-propagandától – mondotta Sopron és térsége országgyűlési képviselője. – Míg más országokban az emberek megkérdezése nélkül dönt a kérdésben a balliberális elit, addig mi ezúttal is az emberekre bízzuk a döntést.

Sopron és a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a népszavazás segít abban, hogy nemzeti hatáskörben tartsuk a gyermekvédelmi szabályokat úgy, ahogyan azt a magyarok helyesnek tartják. A vita valójában arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeinket.

– A magyar kormány álláspontja világos: meg kell fékezni azt a propagandát, amely a gyermekeket célozza. Ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített bennünket, hiszen a válaszadók kilencvenhét százaléka ugyanígy vélekedett – tette hozzá a képviselő. – A népszavazás miatt Brüsszel és a ­Soros hálózat politikai hadjáratot indított Magyarország ellen. A médiatámadások és a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is zsarolni próbálja hazánkat. 2022-ben arról is döntenünk kell, hogy milyen hatások alatt nőnek fel gyermekeink. Biztosan lesz ugyanis népszavazás a gyermekvédelemről, hiába próbálja a magyar baloldal kiszolgálni a brüsszeli elit érdekeit.

Barcza Attila szerint ezt bizonyítja, hogy a baloldal európai parlamenti képviselői minden LMBTQ-lobbi-előterjesztést megszavaznak Brüsszelben. Megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is, és mindent megtesznek azért, hogy tovább gerjesszék a politikai támadásokat Magyarországgal szemben. 

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.