Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kitöltötte a konzultációt, várja a védőoltást?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Varga Jenő: Családtagjaimmal kitöltöttük a nemzeti konzultációt, amelyben leírhattuk, hogy mit gondolunk a korlátozások feloldásának módjáról. 74 évesen úgy vélem, hogy a végső megoldást a védőoltások beadása jelenti.


Kocsis Szabolcs: Még nem töltöttem ki a konzultációt, de igyekszem mihamarabb eleget tenni ennek. Fontosnak tartom, hogy tudjam, mi történik a világban, és az eligazodásban a kérdések is segítséget adhatnak. Az oltást még nem kaptam meg.


Nyikos Borbála: Egyelőre még nem töltöttem ki a kérdőívet. Azt azonban hasznosnak tartom, hogy a kormány is megtudja: mi az emberek véleménye. Most az a legfontosabb számomra, hogy minél előbb megkaphassam a védőoltást. Minden nap várom az értesítést. 


Borsos Istvánné: Jó dolognak tartom, hogy elmondhatjuk a véleményünket, remélem, meg is hallgatják. Sajnos beteg vagyok, így nagyon félek a vírustól és a védőoltástól is. Ez utóbbi beadása előtt mindenképpen szeretném kikérni a háziorvosom véleményét. 


Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...