Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kérjen időpontot!

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Gyógyközpont szakrendelései, valamint a szervezett, célzott népegészségügyi szűrővizsgálatok a jelenlegi járványügyi helyzetben is az eddig megszokott rendben működnek – áll a kórház közleményében.

A zsúfoltság elkerülése és a rövidebb várakozási idő érdekében a kórházi szakrendelések többsége előjegyzés alapján fogadja a betegeket. Telefonon a 99/514–205 vagy 514–206-os számokon, illetve a kórház honlapján feltüntetett elérhetőségeken lehet időpontot kérni. A népegészségügyi szűrővizsgálatokra a behívólevélben szereplő időpontokban várják az érintetteket.  

Laboratóriumi vérvételre háziorvosi beutalóval 8 és 13 óra között a 99/514–313 telefonszámon vagy elektronikus úton, a www.sopronigyogykozpont.hu oldalon keresztül is lehet időpontot foglalni.

A személyes érintkezések csökkentése érdekében a szakrendeléseken lehetőséget biztosítanak a telefonos orvosi konzultáció igénybevételére (például gyógyszerjavaslat, e-recept felírása) is.

A lakosságot arra kérik, hogy a szakrendelésekre pontosan érkezzenek, legfeljebb a kapott időpont előtt 10 perccel jelenjenek meg!

Az egészségügyi dolgozók és a betegek védelme érdekében a Soproni Gyógyközpont előszűrési rendszert működtet. A szakrendelésekre érkezők a Győri úti bejáraton keresztül, testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés és előzetes regisztráció után léphetnek be a kórház területére. A Soproni Gyógyközpont teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság betartása.

A járványügyi feladatok ellátásának megfelelően egyes szakrendelések helyszíne átmenetileg megváltozott – az új helyszíneket a táblázatban látják. 


Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...