Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ismét Fertő tekergő
Az elmúlt évhez hasonlóan idén is megtartják a Fertő tó körüli kerékpártúrát

Ismét Fertő tekergő

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén május 12-én, szombaton reggel kilenc órától tartják meg a Fertő tó körüli kerékpártúrát.

Gyülekező Hegykőn, a tornacsarnok melletti területen lesz. Az útvonal: Hegykő, Fertőrákos, Feketeváros (Purbach), Pátfalu (Podersdorf), Fertőújlak, Hegykő. A várható visszaérkezés este fél hét.


A túra végig a Fertő tó körüli kerékpárúton és kerékpáros barát útvonalon halad. Szint­emelkedésre a nap első felében kell számítani. A túrán való részvételhez nem elegendő a regisztráció és a részvételi díj befizetése, a helyszínen minden bicajnak át kell esnie egy rövid átvizsgáláson, ez után vehető át a startcsomag, ami tartalmazza a részvételt igazoló azonosítókat is. Ennek indulás előtt fel kell kerülni a bringára.


A túrán négy frissítő- és összeváró pont lesz, így a távot 25-30 kilométeres etapokban teljesítik. Kérnek mindenkit, hogy tele kulaccsal induljon, és egy csoki, energiaszelet is legyen a tarsolyban. Fejvédő használata ajánlott, ahogy a szemüveg és a kesztyű is. Lényeges, hogy mindenkinél legyen személyazonosító igazolvány!

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...