Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Hogyan indult az idei éve, mit vár 2021-től?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Horváth Milán:  A szilvesztert szűk körben tartottuk – így búcsúztattuk az óévet és köszöntöttük az ideit. Fogadalmat nem tettem, de máskor sem szoktam. Az életemben sok változás nem történt: ugyanúgy járok dolgozni, mint korábban. Most is próbálom élni a mindennapjaimat.


Kelemen László: Jól indult számomra az év, azt várom, hogy minél hamarabb érjen véget a vírushelyzet, és hagyjuk magunk mögött ezt a sok korlátozást és nehézséget. Az lenne a legjobb, ha ismét szabadon élhetnénk, utazhatnánk, felkereshetnénk a rokonainkat, barátainkat.    


Visi Péter:  Nyugalmas volt az év vége és az évkezdet. Az ausztriai munkahelyemen, ahol fodrászként dolgozom, december óta leállás van, és csak január végén állok munkába. Az elmúlt hónapokban is hol dogoztunk, hol nem, így jó lenne, ha végre visszaállna a régi rend.


Pécsiné Horváth Judit:  Vallom, ha egészség van, akkor minden van. Szerencsémre a lányommal mi egészségesek vagyunk, így közösen minden nehézséget áthidalhatunk. Mostanság kicsit kevesebbet dolgozom, mert a lányom ritkábban vehet részt napközbeni foglalkozáson. 


Kapcsolódó cikkek