Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Hasznosak a táborok?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Kovács Gabriella: Általános iskolásként nyaranta többször is voltam táborban Sopronban. Főként néptáncos és sportjellegűek voltak ezek. Reggel mentem, és délután jöttem haza, hiszen bejárós foglalkozások voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy az iskolai szünetben menjen el táborozni.


Kalmár Dóra: Emlékszem arra, hogy az általános iskolai osztályommal tanulmányi versenyen nyertünk egy őrségi táborozást. Sokat viccelődtünk egymással, és abban az időszakban egész életre szóló barátságok alakultak ki. Emiatt is fontos szerintem, hogy a fiatalok, ha tehetik, nyaranta menjenek el egy táborba.


Takács Gabriella: Tizenöt és tizenkettő éves gyermekeim vannak. Látom rajtuk, hogy mennyire megviselte őket az elmúlt egy év, így fontos lenne számukra, hogy a nyáron kimozduljanak otthonról, és a kortársaikkal töltsenek rövidebb-hosszabb időt. A személyes találkozásra az elmúlt hónapokban kevés lehetőségük volt.


Klausz Kitti: Általános iskolás koromban nem voltam nagy táborba járó. Nyaranta sokszor voltam a nagymamánál, illetve sokat játszottunk, mászkáltunk a barátnőimmel. Szép és emlékezetes időszakok voltak ezek. Idén érettségiztem, így mostanság sok időt töltöttem tanulással.


Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.