Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Fontos döntések a közgyűlésen

| Munkatársunktól | Városi hírek

A soproni képviselő-testület 28 napirendi pontot tárgyalt az elmúlt heti közgyűlésen.

 Két pályázat érkezett a Soproni Múzeum igazgatói állására. A képviselők döntése értelmében az intézményt továbbra is a jelenlegi igazgató, dr. Tóth Imre vezeti. Elfogadta a testület azt az előterjesztést, amely szerint a Soproni Szakképzési Centrum Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakgimnázium igazgatója a jövőben Siposné Rétfalvi Edina lesz.


A közgyűléstől elköszönt Barcza Attila. A politikus mint választott országgyűlési képviselő ezentúl a parlamentben folytatja munkáját Sopront és térségét képviselve. Dr. Fodor Tamás polgármester ismertette, hogy a megüresedett önkormányzati képviselői helyre a választást július 15-én tartják.
Csizmadia Gábor dandártábornok, a megye rendőrfőkapitánya felszólalásában arról adott tájékoztatást, hogy az év rendőrkapitánysága díjat elnyerte a soproni, amely elismerés a magas színvonalú és eredményes munkának szól.

Kapcsolódó cikkek

Valódi értéket teremtenek

Valódi értéket teremtenek

2024. 04. 24. | Etzl Edgár

– A múzeumnegyedben színvonalas keretek között mutathatjuk be Sopron gazdag történelmét és kultúráját – mondta az építőipari nívódíj emléktáblájának l...