Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Folyamatosan oltanak
Kondor Ernő rendvédelmi dolgozó fontosnak tartotta a vakcina beadását saját és mások egészsége miatt is. Fotó: MTI

Folyamatosan oltanak

| Munkatársunktól | Városi hírek

Múlt héten ­beadták a 25 ezredik védőoltást a Soproni Gyógy­központban.

Sopronban továbbra is szervezetten folyik a védőoltások beadása. A Várisi úti oltóponton naponta mintegy 50-en dolgoznak azon, hogy minél zökkenőmentesebben haladjon az oltási program. Kondor Ernő rendvédelmi dolgozóként már a második oltását kapta. Külön megtiszteltetésnek érezte, hogy ő lett az oltópont huszonötezredik beoltottja. Mint elmondta, az elsők között regisztrált, és nagyon örül, hogy hamarosan védettséget élvez. Az oltásban a szabadság ígéretét is látja, várja a családtagokkal, barátokkal való gondtalan találkozást.

– Kollégáim még ünnep- és pihenőnapokon is fáradhatatlanul végzik a tevékenységüket – hangsúlyozta dr. Molnár Sándor főigazgató. – Egy tortával is szerettük volna megköszönni az oltóponton dolgozók áldozatos munkáját.

Dr. Vida Ildikó oltópontvezető főorvos elmondta: folytatódik az oltási program. Ezen a héten kezdődik a regisztrált várandósok oltása is, akiket a maximális biztonság érdekében a többi érkezőtől elkülönítve oltanak majd.

Kapcsolódó cikkek

A helyi értékek őrei

A helyi értékek őrei

2024. 05. 01. | Köves Andrea

A 155 éves múlttal rendelkező Soproni Városszépítő Egyesület megtartotta a napokban éves közgyűlését, ennek apropójából beszélgettünk Józan Tiborral,...