Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Elismerésre méltó a mentők munkája?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Sós Dániel: Sajnos én is elkaptam a koronavírust, és a mentők szállítottak kórházba. Viszonylag hamar meg is érkeztek hozzánk, a személyzet mindvégig barátságos és kedves volt. Látszott rajtuk, hogy van tapasztalatuk. Minden elismerésem az övüké, hiszen az elmúlt időszakban nagy teher van rajtuk.


Bódi Andrea: Szerencsére én nem betegedtem meg, de kismamaként rendszeresen járok koronavírus-tesztelésre a mentőállomásra. Ott mindig rendben mennek a dolgok. Az emberek talán nem is látják, hogy milyen sok feladatuk van a mentőknek. Az elismerésük az lehet, ha anyagilag is megbecsülik a munkájukat.


Végső Mráz László: Nagy tisztelet jár a mentőknek, hiszen komoly és felelősségteljes munkát végeznek, megfeszített erővel dolgoznak. Ebben az időszakban többen hívják őket, sokszor talán feleslegesen is. Az emberek félelme azonban érthető, hiszen a koronavírus-járvány miatt sok a bizonytalanság.


Wéber Dániel: Több ismerősöm is van, aki a soproni mentőállomáson dolgozik, az ő elmondásukból tudom, hogy mennyivel több lett a feladatuk. Sokat túlóráznak, leterheltek, hiszen a sürgős esetek mellett ők végzik a koronavírussal megfertőződött betegek szállítását, tesztelését is.


Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.