Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ajándék a nyári napközinek

Ajándék a nyári napközinek

| sopronmedia.hu | Városi hírek

Több mint 23 millió forinttal támogatja az önkormányzat a nyári napközit Sopronban. Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok társasjátékokat, sporteszközöket is vitt a gyerekeknek.

- A napközi nagy segítség azoknak a szülőknek, akik nem tudják megoldani a nyári hónapokban a gyermekük elhelyezését. A részvételnek egy feltétele van, hogy soproni általános iskola alsó tagozatos osztályába járjon a gyermek. Nyolc héten keresztül a Gárdonyi Géza Általános Iskola falai között reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak a napközisek és különböző foglalkozásokon vehetnek részt, például kirándulni mennek és múzeumokat látogatnak meg. A szülőnek az étkezés költségét szükséges fizetnie, minden mást az önkormányzat finanszíroz, a Soproni Tankerületi Központon keresztül- emelte ki dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok.


Kapcsolódó cikkek

Az M85-ös története

Az M85-ös története

2020. 12. 23. | Munkatársunktól

Több évtizedes álom valósult meg az M85-ös Sopron és Csorna közötti szakaszának elkészültével, mert így már Győrig autóúton utazhatunk, elérve az országos hálózatot. A munkálatok folytatódnak a Sopron-kelet-csomóponttól az országhatárig.