Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ajándék a nyári napközinek

Ajándék a nyári napközinek

| sopronmedia.hu | Városi hírek

Több mint 23 millió forinttal támogatja az önkormányzat a nyári napközit Sopronban. Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok társasjátékokat, sporteszközöket is vitt a gyerekeknek.

- A napközi nagy segítség azoknak a szülőknek, akik nem tudják megoldani a nyári hónapokban a gyermekük elhelyezését. A részvételnek egy feltétele van, hogy soproni általános iskola alsó tagozatos osztályába járjon a gyermek. Nyolc héten keresztül a Gárdonyi Géza Általános Iskola falai között reggelit, ebédet és uzsonnát kapnak a napközisek és különböző foglalkozásokon vehetnek részt, például kirándulni mennek és múzeumokat látogatnak meg. A szülőnek az étkezés költségét szükséges fizetnie, minden mást az önkormányzat finanszíroz, a Soproni Tankerületi Központon keresztül- emelte ki dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok.


Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.