Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Visszatér a The Carbonfools!

| Sztárok

Másfél év szünet után új dalokkal tér vissza Magyarország egyik legsikeresebb zenekara. A The Carbonfools április 21-én ad koncertet új énekesével az A38 hajón.


Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, többmilliós Youtube-nézettséggel a háta mögött búcsúzott el egy időre a The Carbonfools. Ahogy ígérték, nem tűntek el. Visszatérő trackjük, az Oceanfloor egy lírai dal a szerelemről és a kitartásról. A zene a megszokott carbonos, „elektro–rock–pop fúzió” gitárokkal és szintetizátorokkal. – A szünet alatt se lógattuk a lábunkat. Azt vártuk, mikor találjuk meg a megfelelő hangot, végül megleltük új énekesünket, Fóris-Ferenczi Gábort – mesélte Titusz, a zenekar producere, dj-je. – Mindannyiunk életének fontos része a The Carbonfools, speciális kapcsoltunk van a korábbi dalainkkal és azokon keresztül a közönségünkkel. Biztosak voltunk benne, hogy nem lesz most vége. 

Kapcsolódó cikkek

Készül az új lemez

Készül az új lemez

2020. 06. 03. | Kóczán Bálint

Karanténvideókat készített és új lemezanyagon dolgozik a Blues Hangers. A soproni csapatot is érzékenyen érintette a vírushelyzet, de a tagok próbálták a lehető legjobbat kihozni belőle. Szőke Gerivel beszélgettünk.