Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
TSTM buli a Parkban

TSTM buli a Parkban

| Munkatársunktól | Sztárok

A Thirty Seconds To Mars már számos hazai fesztivál nagyszínpadát meghódította, többek között a soproni VOLT Fesztiválét is, július 23-a viszont igencsak kivételes nap lesz a magyar rajongók számára. Jared Leto és csapata ugyanis egy teljesen önálló koncerttel érkezik a Budapest Parkba.

Kevés olyan szupersztár létezik, akiről nehéz eldönteni, hogy a színészi vagy zenei pályája a sikeresebb. Jared Leto ilyen! Amellett, hogy egy Golden Globe- és egy Oscar-díj tulajdonosa, számtalan MTV-díjat tudhat magáénak. Ráadásul mindezt időben párhuzamosan érte el – első filmszerepében 1995-ben tűnt fel, majd három évvel később szintén zenész testvérével, Shannon Letóval megalapította a Thirty Seconds To Mars zenekart. 

Az amerikai rockerek számára az áttörést a 2005-ben megjelent második albumuk (A Beautiful Lie) hozta meg, innen pedig egyenes út vezetett az élvonalbeli bandák közé.

Jared és Shannon Leto töretlen lelkesedéssel keresik az újat és az egyedi megoldásokat, aminek legutóbbi lenyomata az idén áprilisban megjelent, azt art-pop és az elektronikus stílusokkal kísérletező America című lemez. Az anyag a Billboard-listáján rögtön a második helyen szerepelt, ezzel a Thirty Seconds To Mars eddigi legjobb debütálását produkálta.

A formáció jövő nyáron, július 23-án a Budapest Parkban lép fel. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...