Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tanárból példás

Ubrankovics Júlia televíziós sorozatban is szerepelt

Tanárból példás

| Kóczán Bálint | Sztárok

Szombaton ér véget A Tanár című sorozat az RTL Klubon, amelyben Ubrankovics Júlia az egyik főszereplőt, Klaudiát játszotta.

– Nagy örömmel vállaltam a munkát, hiszen még nem dolgoztam magyar sorozatban ekkora szerepben. Klaudia egy magyar irodalom és nyelvtan szakos tanárnő, aki egy elit iskolából átkerült egy szakgimnáziumba, ahol összetalálkozott Szilárddal. Ebben az intézményben nemcsak a tanítás, hanem az élet kihívásaival is meg kellett küzdenie – nyilatkozta Júlia, amikor szerepéről faggattuk.


A soproni származású színésznő szerette a forgatásokat, és a stábból szinte mindenkivel dolgozott már együtt korábban.


– Természetesen bízom benne, hogy lesz folytatása a sorozatnak, de ez még a jövő zenéje. Szerintem az effajta sorozatok szórakoztatóak a közönség számára – mondta el a tehetség.


A korábban a Majdnem szűz című filmben nyújtott alakításáért A legjobb színésznőnek járó díjat is bezsebelő művésznek további tervei is akadnak Magyaroszágon.


– Talán sokan tudják rólam, hogy Amerikában színházi produkciós céget vezetek egy barátommal, de nemrég készült a szereplésemmel egy nagy játékfilm Pálfi György rendezésében, amely remélem, hamarosan a mozikba kerül. Örülnék emellett, ha újabb feladatok találnának meg, mostanában sok szuper filmet készítenek itthon.


Júliát interjúnk idején Los Angelesben sikerült elérnünk, ugyanis két szakmai beszélgetést is vezetett a délkelet-euróopai filmfesztiválokról. A programok megszervezése érdekében utazott el még áprilisban a színésznő, illetve egy saját kinti darab előkészítését is elkezdte.


Ubrankovics Júliától megtudtuk még, ha Magyarországon jár, akkor mindig meglátogatja szülővárosát, Sopront, szeret hazajárni.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...