Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Születésnapos Fran Palermo

Születésnapos Fran Palermo

| Munkatársunktól | Sztárok

Megérkezett a Fran Palermo első animációs kisfilmje, amit a frontember, Henri Gonzo jegyez. A zenekar a stúdiózás után április 27-én születésnapi koncerttel készül.

A Fran Palermo egy live videóval összegezte fennállásának legpörgősebb koncertidőszakát, most pedig egy új fejezetet nyit, hiszen a zenekar a nyári fesztiválszezonig még több új dallal jelentkezik. Ennek első lenyomata a Demons On The Beach, amit a formáció novemberben mutatott be élőben a közönségnek, most viszont itt a stúdióverzió, ráadásul egy animációs klip kíséretében. A történetet a zenekar frontembere, Henri Gonzo vetette papírra, és a Piros Animation csapattal közösen alkották meg. 

– A klipben azt látjuk, ami a dal szövege. Egy belső harc a szorongással, pánikbetegséggel, félelemmel, mindennel, ami a fejünkben van és gyötör minket – mesélte a frontember.

Az április 27-én az Akváriumban 7. születésnapját ünneplő csapat sok meglepetéssel, illetve vadonatúj, korábban még sosem hallott dalokkal készül a tavaszi klubszezon legnagyobb koncertjére.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...