Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Az I Don’t Care-hez egy zseniális videoklip is készült

Sheeran–Bieber dal

| Kóczán Bálint | Sztárok

Mi lesz abból, ha Anglia és Kanada csodafegyvere összefog? Egy pompás kollaboráció! Korunk meghatározó előadói új dallal jelentkeztek, itt az I Don’t Care!

A mindössze 28 éves Ed Sheerant nem véletlenül hívják napjaink egyik legnagyobb zenészének. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Perfect, a Thinking Out Loud, valamint nem utolsó sorban a 2017-es év legnagyobb sikere, a Shape of You.

Ed élő fellépéseivel is mindenkit lenyűgöz. 2015-ben zenekari kíséret nélkül töltötte meg a Wembley stadiont, ezzel beírva magát a zenetörténelembe. A magyar közönségnek sem kell már sokáig nélkülöznie, ugyanis az idei Sziget fesztivált a brit előadó koncertje nyitja Budapesten.

Az alig 25 éves Justin Bieber 2009-ben robbant be a zenei világba, karrierje azóta is töretlen. A többszörös Grammy-díjas énekes–dalszerző nevéhez köthető például a Despacito remixe vagy a What Do You Mean.

A mostani újdonsághoz, az I Don’t Care-hez egy zseniális videoklip is készült, amiért már most „odavannak” a rajongók! 


Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...