Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kelly javítja a hangulatot

| Munkatársunktól | Sztárok

Régóta várta már Kelly Clarkson rajongótábora, hogy új dalt adjon ki a többszörös Grammy-díjas énekesnő. Az I Dare You című érzelmes szerzemény akár a rugalmasság, a szeretet és a kitartás himnusza is lehetne.

A tracknek hatszorosan is lehet örülni, hiszen az eredeti verzió mellett 5 különböző duettváltozatot is készített hozzá Kelly Clarkson, ráadásul több nyelven. Az amerikai szupersztár természetesen saját műsorában, a The Kelly Clarkson Show-ban adta elő először élőben az újdonságot, ráadásul virtuálisan meghívta duettpartnereit is a világ legtávolabbi szegleteiből. 

– Eddig ez a kedvenc projektem, amin valaha dolgoztam, de a legnehezebb is – nyilatkozta Kelly Clarkson. – Mindig is álmodtam róla, hogy elkészüljön egy olyan dalom, ami globálisan összekötheti az embereket, és eljuttathatja a világon mindenhova ugyanazt az üzenetet. Azt terveztem, hogy felkérek több előadót is, akik a saját anyanyelvükön adják elő, és ez most sikerült is! Reméljük, mindenkinek adunk egy kis reményt ebben a szörnyű helyzetben. Most van a legnagyobb szükségünk arra, hogy összetartsunk.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...