Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jól szól a Friends

Anne-Marie izgalmas, szuperlaza, új szerzeménye

Jól szól a Friends

| Kóczán Bálint | Sztárok

A csinos Anne-Marie új produkcióval jelentkezett, amelyben közreműködik az elektronikus zene egyik nagyágyúja, Marshmello is, aki tavaly a Balaton Soundot zárta.

Az év egyik legizgalmasabb kollaborációja született meg: a Brit Awards-jelölt Anne-Marie az elektronikus zene nagyágyújával, Marshmellóval barátkozott össze egy új, szuperlaza közös szerzeményben, amely a Friends címet kapta.


Anne-Marie-t a közönség a Ru­di­men­tal zenekar oldalán ismerhette meg. Az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a Rockabye hozta meg az énekesnő számára. A dal Nagy-Britanniában az elmúlt 22 év legsikeresebb, toplistavezető felvétele lett.


Anne-Marie aktuális alkotótársa Marsh­mello, az arc nélküli dj–producer, aki napjaink egyik legfelkapottabb elektronikus zenei alkotója, és mára a Spotify leghallgatottabb 10 előadójának egyike a világon a maga 2 milliárd stream lejátszásával. A pillecukor fejű lemezlovas karrierjének robbanását a Justin Bieber és Jack Ü Where Are You Now című bombaslágerének remixe hozta meg. Legutóbb Se­le­na Gomezzel készítette el a nagy sikerű Wolves című dalt.
A Friends már első hallásra megragadó laza hangulatával, amit a Marshmello által kreált nyarat idéző, lüktető zenei alap és Anne-Marie igazán könnyed vokálja, valamint összetéveszthetetlen karcos hangszíne egységesít.


A dalban az énekesnő kiakad fiú barátjára, aki vélhetőleg gyengédebb érzelmeket táplál iránta, és kérlelhetetlen őszinteséggel teszi helyre, a maga pimaszul „odamondós” stílusában, hogy végre teljesen világossá váljon mindenki számára, köztük nincs más, csupán barátság.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...