Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Itt a YouTube-sztár első dala!

Itt a YouTube-sztár első dala!

| Kóczán Bálint | Sztárok

Fülbemászó popdallal mutatkozik be a fiatal közönség új kedvence, B. Nagy Réka. A YouTube-sztár nem először csillogtatja meg tehetségét, ezúttal saját dallal.

B. Nagy Réka ismerős lehet az internetezők számára, hiszen a vloggernek a YouTube-on 112 ezer feliratkozója van, az ­Instagramon pedig 114 ezren követik. A leányzó mindezek mellett már 14 éves kora óta énekel, ami kiemelkedően fontos szerepet játszik az életében. 

A nyáron bemutatott Őrültség című dala az igazi Rékát mutatja be.

Johnny K. Palmer dalszerző szerint a szám egy könnyed, játékos, néhol talán kicsit szégyenlős szerelmet idéz fel.

Maga az előadó, Réka így mesélt róla: – Nagyon szeretem ezt a dalszöveget, mert úgy érzem, mindenkihez szól. Mindenki átélte már azt az érzést, amikor fél kimondani a másiknak, mit is érez iránta, és hirtelen torkán akadnak a szavak.

Az énekesnő a forgatásról is elárult néhány kulisszatitkot. – A szivárvány hangulatú klipben a kedvenc jeleneteim szerepelnek, imádom benne a színeket, a lufikat és a képek bohókás hangulatát is. Az előkészületekben nagyon sokat segített a családom is, a forgatás igazi csapatmunka volt – zárta Réka.

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...