Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Fékezhetetlen Sofia

Az 1, 2, 3 című dal videoklipjét már félmilliárdan látták

Fékezhetetlen Sofia

| Kóczán Bálint | Sztárok

Sofia Reyes megállíthatatlan, a latin énekesnő ismét fantasztikus újdonsággal jelentkezett. Ezúttal két másik elbűvölő művésszel kész meghódítani a slágerlistákat.

Sofia Reyes neve már sokaknak ismerős lehet, ugyanis a 23 éves mexikói kisasszony tavaly robbant be a köztudatba a nagysikerű „1, 2, 3” című dallal. A produkcióban nem kisebb nevek, mint Jason Derulo és De La Ghetto is közreműködött.

A felvételhez készült videoklipet azóta már félmilliárd néző látta a YouTube-on, és a Spotify-on is közel 400 millió megtekintést generált.

– Az „R.I.P.” nemcsak egy dal, hanem egy üzenet, amit mindannyiunknak hallanunk kell. Szükségünk van bátorításra ahhoz, hogy hátunk mögött hagyjuk a minket visszahúzó erőket – nyilatkozta újdonságával kapcsolatban Sofia. – Emellett hihetetlenül felemelő volt két olyan szupernővel együtt dolgozni, mint Rita Ora és ­Anitta. Imádtam, hogy sikerült mindhármunk kultúráját elegyítenünk egy üzenetben, amiben mind egyetértünk.

A latin behatású világhangok és elektronikus fűszerezésű riffek mellett a három előadó a reményt, együttérzést és örömöt leromboló erők ellen szólal fel.

Az R.I.P-hez egy dögös videoklip is készült, amit máris több tízmillióan tekintettek meg. 

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...