Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Életvidám Szeder
Szeder-Szabó Krisztina

Munkásságát több Artisjus-díjjal elismerték

Életvidám Szeder

| Kóczán Bálint | Sztárok

Itt az új Szeder-dal az énekesnő nemrég megjelent albumáról! A bájos előadó felvételeiben megvan az a hangulat, amit csak ő tud nyújtani, és amiért annyian szeretik.

Pár hónapja jelent meg Szeder Bátran lépek című harmadik nagylemeze, amiről egyre népszerűbb a Szétesem, összerakom című dal. A zene és a dalszöveg is a különleges énekesnőhöz köthető.

Szeder-Szabó Krisztina pár éve tette le névjegyét a magyar könnyűzenei életben. Azóta folyamatosan jelen van, mi több, munkásságát Artisjus-díjjal is elismerték.

Ez nem meglepő: Szeder zenei világa rendkívül színes és sokrétű, szövegei pedig szókimondók, de egyben játékosan elgondolkodtatók.

Új albumán pedig már kicsit a szerelem kötelékeit is boncolgatja, de szól útkeresésről és egyfajta érzelmi megtisztulásról is.

Az előadó több alkalommal megfordult már Sopronban, és adott emlékezetes klubkoncertet. Könnyen elképzelhető, hogy Szeder-Szabó Krisztina a jövőben ismét fellép a leghűs

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...